Μίσθωση λεωφορείων

Μίσθωση λεωφορείων

Τα στελέχη τους γραφείου μας, με ένα τηλέφωνο ή ένα email είναι πάντα στη διάθεση των πελατών ώστε να αποστείλουν την προσφορά που θα ζητήσει ο κάθε πελάτης για την δική του αποκλειστικά σχεδιασμένη μετακίνηση. Θα σας βοηθήσουμε να διαμορφώσετε το ωρολόγιο πρόγραμμα της μετακίνησής σας, βάσει της χιλιομετρικής απόστασης αλλά και της εμπειρίας μας στις μεταφορές. Το αποτέλεσμα θα κοστολογηθεί και θα έχετε πολύ άμεσα την προσφορά σας έτοιμη. 

 

Είναι απολύτως βέβαιο ότι οι υπηρεσίες μας σε συνδιασμό με την πολυετή εμπειρία μας θα ανταποκριθούν σε οποιαδηποτε προσδοκία σας. Ο σύγχρονος στόλος μας περιλαμβάνει πολυτελή μίνι λεωφορεια 13 θέσεων εώς τριαξονικά λεωφορεία 57 θέσεων ώστε να καλύψουμε μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες για κάθε συνθεση ομάδας ταξιδιωτών.
 
Είμαστε καθημερινά διπλα σας για να σας μεταφέρουμε έιτε στην απογευματινή σας βόλτα στην πόλη είτε στο μεγαλύτερο οδικό ταξίδι που ξεκινήσατε ποτέ.
 
 
Ακολουθώντας τις εξελίξεις και τις αυξημένες ανάγκες των πελατών μας αναλαμβάνουμε με αξιοπιστία και συνέπεια όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη προσφέροντας όπως: 
  •   Καθημερινή μεταφορά προσωπικού
  •   Οδικά ταξίδια αναψυχής
  •   Επαγγελματικά ομαδικά ταξίδια & επαγγελματικές εκδρομές κινήτρων, εκδρομές ενίσχυσης ομάδας
  •   Συνέδρια
  •   Σεμινάρια
  •   Ψυχαγωγικές εκδηλώσεις
  •   Εκδρομές
  •   Αθλητικές αποστολές 

Διαθέτουμε σύγχρονα και πολυτελή τουριστικά λεωφορεία δεκαεπτά (17), είκοσι (20) τριάντα (30), τριάντα έξι (36), σαράντα οχτώ (48), πενήντα δύο (52) και πενήντα τεσσάρων (54) θέσεων. Όλα τα λεωφορεία μας είναι τελευταίας τεχνολογίας με όλα τα προβλεπόμενα από το νόμο δελτία καταλληλότητας, ζώνες ασφαλείας, μικροφωνικές εγκαταστάσεις, κινητά τηλέφωνα, A/C, TV, W.C, CD, DVD, ειδικά ανατομικά - αναπαυτικά καθίσματα, συστήματα αερισμού - ψύξης & θέρμανσης - και όλες τις απαραίτητες για τους επιβάτες ανέσεις. 

Τα λεωφορεία περνάνε από προκαθορισμένους μηχανικούς ελέγχους στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της MERCEDES και από συνεχείς ελέγχους της διεύθυνσης της επιχείρησης, τόσο για μηχανικά όσο και για θέματα ασφάλειας και άνεσης των επιβατών. Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των αυτοκινήτων περιλαμβάνουν αποζημιώσεις προς τρίτους καθώς και τις προβλεπόμενες από το νόμο αποζημιώσεις αστικής ευθύνης για τους επιβαίνοντες. 


Στα πλαίσια της διαρκούς εξέλιξης της επιχείρησης, σε συνδυασμό με την ταχύτατα αναπτυσσόμενη τεχνολογία στο πεδίο της γεωπληροφορικής (G.I.S.) και του δορυφορικού εντοπισμού (G.P.S.) μέσω των υπηρεσιών της κινητής τηλεφωνίας, όλα τα λεωφορεία μας έχουν εξοπλιστεί με πρωτοποριακό εξοπλισμό τηλεματικής. Ανταποκρινόμενοι στις αυξανόμενες ανάγκες του κλάδου μας και ταυτόχρονα των πελατών μας, είμαστε σε θέση να ελέγχουμε σε πραγματικό χρόνο τη θέση του στόλου με ακρίβεια προσφέροντας ακρίβεια, υποστήριξη και άμεση εξυπηρέτηση.

 

Σας περιμένουμε, να ταξιδέψουμε παρέα!

 

Δείτε το σχετικό video