Βόλος - Πορταριά - Μακρυνίτσα

115,00€ / το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

125,00€  / το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο

50,00€ / προκαταβολή

 • Μεταφορά με σύγχρονα, πολυτελή λεωφορεία
 • Διαμονή στο ξενοδοχείο NEFELI***με πρωινό
 • Αρχηγός του Γραφείου
 • ΦΠΑ
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φόρος διαμονής
 • Φαγητά, ατομικά έξοδα και ότι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα.
 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Για την έγκαιρη εξυπηρέτησή σας και την κράτηση θέσης, απαιτείται κατάθεση προκαταβολής έως 15 Ιανουαρίου και εξόφληση της αξίας της εκδρομής έως 2 μέρες πριν την αναχώρηση στους παρακάτω λογαριασμούς. Μην ξεχάσετε στην αιτιολογία να αναγράψετε το ονοματεπώνυμο σας.

Στα γραφεία μας: Λένορμαν 70 Αθήνα 104 44, 1ος όροφος

Στα τηλέφωνα: 210 52 40 140 & 210 5200 210

 

 • Alpha Bank όψεως: GR370 140344 0344 002 002 006846
 • Εθνική Όψεως: GR80011010800 0001 0844 107267
 • Πειραιώς όψεως: GR 220171 597000 6597-106081-571

Δικαιούχος: Ν. Μποχώρης & ΣΙΑ Ε.Ε.

 

 • Επίσης, μπορείτε να εξασφαλίσετε εισιτήρια γρήγορα και εύκολα μέσω www.more.com

Η συμμετοχή των ταξιδιωτών προϋποθέτει την αποδοχή των Γενικών όρων Συμμετοχής του γραφείου. Δείτε τους εδώ.

Διήμερη εκδρομή : Bόλος - Πήλιο

 

Βόλος - Πορταριά - Μακρυνίτσα

Σάββατο

Συγκέντρωση στον Σταθμό Λαρίσης στις 7:30 π.μ. και ξεκινάμε την εκδρομή μας! Θα κατευθυνθούμε προς το Βόλο, τη μεγαλύτερη πόλη της Θεσσαλίας, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση.

Φτάνοντας στο Βόλο, θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας και θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας στην πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας. Οι επιλογές μας πολλές. Μπορούμε να κάνουμε τη βόλτα μας στα πλακόστρωτα σοκάκια και στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου, ένα όμορφο και μεγάλο πάρκο στην παραλία του Βόλου, με παιδικές χαρές, πολύ πράσινο και καφετέριες. Μπορούμε να προσκυνήσουμε στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, ένα στολίδι της περιοχής με ψηφιδωτές εικόνες που κοσμούν όλο το ναό καθώς και με θαυμάσια αρχιτεκτονική. Φυσικά και θα απολαύσουμε τους υπέροχους τσιπουρομεζέδες και το καταπληκτικό τσίπουρο στα περίφημα τσιπουράδικα στην παραλία του Βόλου και σε κάθε στενό της πόλης. Όποιος επιθυμεί, μπορεί επίσης να επισκεφτεί το Αθανασάκειο  Αρχαιολογικό Μουσείο, ένα από τα παλιότερα μουσεία της χώρας. Περιλαμβάνει 7 αίθουσες με τεράστιο πλούτο αρχαιολογικών ευρημάτων. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.

Κυριακή

Αφού πάρουμε το πρωινό μας, στις 9:00 π.μ., θα αναχωρήσουμε με το πούλμαν μας για την Πορταριά που βρίσκεται σε απόσταση 13 χιλιόμετρα από το Βόλο. Στην «Πύλη του Πηλίου», τα σπίτια και τα καλοδιατηρημένα αρχοντικά με την υπέροχη πηλιορίτικη αρχιτεκτονική στέκουν αμφιθεατρικά χτισμένα στα 600 μέτρα. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα στα λιθόστρωτα καλντερίμια, να ξεκουραστούμε στην σκιερή κεντρική πλατεία με τους καφενέδες κάτω από τα γέρικα πλατάνια και να απολαύσουμε τον καφέ μας με γλυκό του κουταλιού φιρίκι. Στην πλατεία δεσπόζει ο μητροπολιτικός ναός του Αγίου Νικολάου με τις ανάγλυφες βυζαντινές παραστάσεις. Στον περίβολό του στέκει η εκκλησία της Παναγίας , της παλιάς μονής της Παναγίας της Πορταρέας του 15ου αιώνα που έδωσε το όνομά της στο χωριό. Στην συνέχεια, θα κατευθυνθούμε προς τη Μακρυνίτσα, γνωστή και ως το «Μπαλκόνι του Πηλίου», που βρίσκεται σε απόσταση 4 χλμ από την Πορταριά. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό οικισμό μέσα σε μια καταπράσινη πλαγιά με καστανιές, καρυδιές, οξιές και πλατάνια όπου ρέουν ασταμάτητα νερά. Θα κάνουμε τη βόλτα μας ανηφορίζοντας τα σοκάκια προς την κεντρική πλατεία με την περίφημη βρύση του Αθάνατου νερού. Θα έχουμε χρόνο για βόλτα, να απολαύσουμε το γεύμα μας σε μια από τις παραδοσιακές ταβέρνες και όσοι επιθυμούν, να επισκεφτούν το Αρχοντικό Τοπάλη, όπου στεγάζεται το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Ιστορίας.

Στις 17:00, θα ξεκινήσουμε για την επιστροφή στην Αθήνα με μικρές στάσεις για ξεκούραση!

 • Μπορείτε να εξασφαλίσετε εισιτήρια γρήγορα και εύκολα μέσω www.more.com
 • Κωδικός Προϊόντος: 99999
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

210 5240140

2 Ημέρες / 1 Νύχτα

Ετικέτες: Βόλος, Πορταριά, Μακρυνίτσα, διήμερη εκδρομή, εκδρομή με πούλμαν, πολιτιστικός, γαστρονομικός τουρισμός, τουρισμός στο ύπαιθρο