Τρίκαλα Κορινθίας - Λίμνη Στυμφαλία - Λίμνη Δόξα

Τρίκαλα Κορινθίας - Λίμνη Στυμφαλία - Λίμνη Δόξα

Συγκέντρωση στα σημεία συνάντησης (7:30 στον Σταθμό Λαρίσης & 7:45 στην Ομόνοια) και ξεκινάμε την εκδρομή μας! Πρώτη μικρή στάση στον Ισθμό της Κορίνθου. Αφήνοντας τα παράλια της Κορινθίας, στο ύψος του Κιάτου, ακολουθούμε την διαδρομή προς την λίμνη Στυμφαλίας όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας που στόχος είναι η οικολογική ευαισθητοποίηση και η διάσωση της γνώσης για την παραδοσιακή τεχνολογία.

Ανηφορίζοντας τον νομό παραπλεύρως της οροσειράς της Ζήρειας φτάνουμε στον Φενεό.  Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Λίμνη Δόξα. Μία  τεχνητή λίμνη σε υψόμετρο 900μ που προσφέρει ένα πανέμορφο θέαμα και την ευκαιρία για περίπατο στο κέντρο της λίμνης με το γνωστό εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου και όποιοi επιθυμούν μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δραστηριότητες που προσφέρει το Explore Ziria (υδροποδήλατα, buggy & jeeping) .

Στην συνεχεία θα φτάσουμε σε υψόμετρο 1100 μέτρων στον οικισμό Άνω Τρίκαλα που είναι στις πλαγιές του Όρους Κυλλήνης και θα απολαύουμε το φαγητό και τον καφέ μας μέσα σε ελατοδάσος.

Στις 17:00 θα ξεκινήσουμε για την επιστροφή στην Αθήνα με μικρές στάσεις για ξεκούραση!

  • Κωδικός Προϊόντος: 44444
  • Διαθεσιμότητα: 2-3 Ημέρες

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

210 5240140

30-11--0001
Από
  • 17,00 €
  • Χωρίς ΦΠΑ: 17,00 €
/ ανά άτομο

Ετικέτες: Τρίκαλα Κορινθίας - Λίμνη Στυμφαλία - Λίμνη Δόξα