Διοργάνωση Εκδρομών

Διοργάνωση Εκδρομών

Η πολυετής πείρα μας, μας επιτρέπει να δημιουργούμε εκδρομές με ποιότητα, αξιοπιστία και σεβασμό στον ταξιδιώτη. Στην φιλοσοφία και στην πολιτική ποιότητάς μας, πρωταρχικό ρόλο παίζει η ασφάλεια και η ποιότητα των υπηρεσιών μας. Τα ταξίδια μας είναι σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν τις απαιτήσεις του ταξιδιώτη και να παρέχουν νέες εμπειρίες.

Οι Μονοήμερες εκδρομές με πούλμαν κάθε εβδομάδα και κυρίως κάθε Σάββατο και Κυριακή είναι ασφαλής και οικονομική λύση για γνωριμία με δημοφιλείς προορισμούς όπως η Κόρινθος και το Λουτράκι, το Ναύπλιο και η Επίδαυρος, η Βυτίνα και η Δημητσάνα, τα νησιά του Σαρωνικού όπως η Ύδρα, οι Σπέτσες, ο Πόρος, η Αίγινα, η Σαλαμίνα, η Καλαμάτα και η Μονεμβασιά, η Σπάρτη και το Γύθειο, η Παύλιανη και το Γαλαξίδι, ο Θεολόγος και η Λιβαδειά, η Χαλκίδα αλλά και ολόκληρη η Εύβοια, η Λαμία και το Καρπενήσι.

Διήμερες εκδρομές με πούλμαν στους ίδιους ή σε λίγο πιο μακρινούς προορισμούς, διοργανώνονται πάντα με πλούσιο περιεχόμενο τόσο θρησκευτικό όσο και αρχαιολογικό αναλόγως τον προσανατολισμό που θέλουμε να έχει η εκδρομή. Οι Δελφοί και η Αράχωβα, η Θεσσαλονίκη και όλη η Μακεδονία, ο Βόλος και το πανέμορφο Πήλιο είναι μόνο κάποιοι από τα μέρη που επιλέγουμε. Ακολουθώντας τις εξελίξεις σύγχρονο τουριστικό περιβάλλον προσαρμόζουμε τα προγράμματά μας ώστε δίνουμε φρέσκιες ιδέες και διαφορετική ματιά στο κάθε ταξίδι.

Αναλόγως την εποχή και τις ιδιαιτερότητες του κάθε τόπου και το πρόγραμμα των εορταστικών του δραστηριοτήτων, προσαρμόζουμε κι εμείς το εκδρομικό μας πρόγραμμα. Μείνετε συντονισμένοι και κάθε εποχή, κρύβει κάτι διαφορετικό ! !

Ο εναλλακτικός τουρισμός είναι για εμάς κινητήριος μοχλός ώστε τα ταξίδια να γίνονται ακόμα πιο ελκυστικά, ενσωματώνοντας νέα δεδομένα της σύγχρονης αλλά και της παραδοσιακής Ελλάδας. Σχεδιάζουμε εκδρομές με περιεχόμενο και επιδιώκουμε την επίσκεψη σε κρυμμένους θυσαυρούς της χώρας μας. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου μας με σεβασμό στο περιβάλλον και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας του τόπου που παρουσιάζουμε.

Για την δημιουργία κάθε εκδρομής, διατηρούμε συνεργασίες με ξενοδοχεία, καταλύματα και υπηρεσίες τρίτων που μας παρέχουν την ασφάλεια και την αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών τους προκειμένου να εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας εγγυημένο αποτέλεσμα.

Στην ενότητα «Εκδρομές» θα βρείτε:

i) ταξίδια που χαρακτηρίζονται από τις περιηγήσεις που περιλαμβάνουν και το είδος που ανήκουν (πολιτιστικός τουρισμός, θρησκευτικός κτλ.)

ii) ταξίδια που χαρακτηρίζονται από την διάρκειά τους, ώστε να προσαρμοστούν ανάλογα στο πρόγραμμά σας

iii) ταξίδια που χαρακτηρίζονται από τον προορισμό τους, εφόσον θέλετε να επισκεφθείτε συγκεκριμένα μέρη της Ελλάδας.

Τέλος θα βρείτε όλες τις εκδρομές που «τρέχουν» αυτή τη στιγμή ώστε να επιλέξετε ποια σας ταιριάζει.

Παρέχουμε OnLine υπηρεσίες και εισιτήρια στον κάθε ενδιαφερόμενο άμεσα, γρήγορα και εύκολα διαθέτουμε εισιτήρια μέσω more.

Τόσο οι εξοικειωμένοι χρήστες όσο και οι άπειροι μπορούν να εκδώσουν εύκολα τα εισιτήρια τους για κάθε μας αναχώρηση.

Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει και αγοράστε το εισιτήριό σας μέσω της More.com (πρώην viva.gr) μόνο με το "Free Travel".