Διοργάνωση Εκδρομών

Διοργάνωση Εκδρομών

Η πολυετής πείρα μας, μας επιτρέπει να δημιουργούμε εκδρομές με ποιότητα, αξιοπιστία και σεβασμό στον ταξιδιώτη. Στην φιλοσοφία και στην πολιτική ποιότητάς μας, πρωταρχικό ρόλο παίζει η ασφάλεια και η ποιότητα των υπηρεσιών μας. Τα ταξίδια μας είναι σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν τις απαιτήσεις του ταξιδιώτη και να παρέχουν νέες εμπειρίες.

 

Ακολουθώντας τις εξελίξεις σύγχρονο τουριστικό περιβάλλον προσαρμόζουμε τα προγράμματά μας ώστε δίνουμε φρέσκιες ιδέες και διαφορετική ματιά στο κάθε ταξίδι.

 

Ο εναλλακτικός τουρισμός είναι για εμάς κινητήριος μοχλός ώστε τα ταξίδια να γίνονται ακόμα πιο ελκυστικά, ενσωματώνοντας νέα δεδομένα της σύγχρονης αλλά και της παραδοσιακής Ελλάδας.

Για την δημιουργία κάθε εκδρομής, διατηρούμε συνεργασίες με ξενοδοχεία, καταλύματα και υπηρεσίες τρίτων που μας παρέχουν την ασφάλεια και την αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών τους προκειμένου να εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας εγγυημένο αποτέλεσμα.

 

Στην ενότητα «Εκδρομές» θα βρείτε:

i) ταξίδια που χαρακτηρίζονται από τις περιηγήσεις που περιλαμβάνουν και το είδος που ανήκουν (πολιτιστικός τουρισμός, θρησκευτικός κτλ)

ii) ταξίδια που χαρακτηρίζονται από την διάρκειά τους, ώστε να προσαρμοστούν ανάλογα στο πρόγραμμά σας

iii) ταξίδια που χαρακτηρίζονται από τον προορισμό τους, εφόσον θέλετε να επισκεφθείτε συγκεκριμένα μέρη της Ελλάδας.

Τέλος θα βρείτε όλες τις εκδρομές που «τρέχουν» αυτή τη στιγμή ώστε να επιλέξετε ποια σας ταιριάζει.

Παρέχουμε online υπηρεσίες και εισιτήρια στον κάθε ενδιαφερόμενο άμεσα, γρήγορα και εύκολα διαθέτουμε εισιτήρια μεσω viva.

Τόσο οι εξοικειομένοι χρήστες όσο και οι άπειροι μπορούν να εκδόσουν εύκολα τα εισιτήρια τους για κάθε μας αναχώρηση.

Βρείτε την εκδρομή που σας ταιριάζει και αγοράστε το εισιτήριό σας μέσω της viva μονο με το "Free Travel"